Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@15:57:51 GMT

4 ابزار بانکداری الکترونیک در بانک قرض الحسنه مهر

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۰۷۴۱۱

4 ابزار بانکداری الکترونیک در بانک قرض الحسنه مهر

این روزها بانکداری الکترونیک به دلایل متعددي اهميت پيدا کرده است. سرعت در انجام عمليات بانكي، دسترسي‌ آسان و گسترده، بهبود امنيت فرآيندها، حذف كاغذ و كمك به محيط‌زيست از جمله دلايل و پيامدهاي گسترش بانكداري الكترونيكي در شبكه بانكي دنيا هستند.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، در ایران نیز اکثر بانک‌ها از يک يا چند ابزار در زمينه بانكداري الكترونيك استفاده مي‌كنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بين بانك‌هاي ايراني، بانك قرض‌الحسنه مهر ايران در ارائه برخي از اين ابزارها پيشتاز بوده‌ است. افتتاح حساب الكترونيكي، درخواست تسهيلات الكترونيكي، مديريت عمليات اجرايي و همچنين ارزيابي الكترونيكي شعب، چهار ابزاري هستند كه نخستين بار توسط بانك قرض‌الحسنه مهر ايران به شبكه بانكي كشور معرفي شدند و هم‌اكنون در اين بانك مورد استفاده قرار مي‌گيرند.


بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با قرار دادن سیاست‌های اقتصاد هوشمند در دستور کار خود، زیرساخت‌هاي نرم‌افزاري، سخت‌افزاري و شبکه را به‌گونه‌اي فراهم کرده كه بتواند به اهداف اقتصاد هوشمند در بانكداري كشور دست يابد. سياست‌هاي اقتصاد هوشمند كه از طرف وزارت امور اقتصادي و دارايي ابلاغ شده‌اند، اهداف توسعه‌اي مرتبط با سامانه‌هاي زيرساختي را براي تحقق دولت الكترونيك دنبال مي‌كنند.

افتتاح حساب، بدون مراجعه به بانک


افتتاح حساب نیز از دیگر عملیات‌هایي است که در بانک قرض‌الحسنه مهر ايران به‌طور الکترونيکي قابل انجام است. مشتريان به‌جاي مراجعه به بانك مي‌توانند با موبايل يا كامپيوتر از محل كار يا خانه در اين بانك حساب باز كنند. در صفحه اصلي وب‌سايت بانك قرض‌الحسنه مهر ايران، بخشي به نام بانكداري الكترونيك وجود دارد، سامانه‌‎هاي آنلاين بانك در اين قسمت قابل دسترسي هستند و يكي از اين سامانه‌‌ها، سامانه افتتاح حساب آنلاين است.

افتتاح حساب آنلاین برای مشتریان عادی در ۶ مرحله انجام مي‌شود. مرحله نخست، ورود کد ملي، تاريخ تولد و شماره موبايل است. مراحل بعدي شامل ثبت مشخصات، انتخاب شعبه، انتخاب حساب، پرداخت و در آخر، ثبت نهايي است.

فعال‌سازی حساب و دریافت کارت بانکی، بر اساس گزینه انتخابي مشتري در زمان افتتاح حساب انجام مي‌شود. گزينه نخست، مراجعه حضوري به همراه کد رهگيري و کارت ملي به شعبه انتخابي است گزينه دوم و آسان‌تر، ارسال در محل است كه كارت بانكي و ساير مستندات مربوط به حساب در محل كار يا منزل مشتري به وي تحويل داده مي‌شود. مشتريان سازماني نيز با انجام مراحل مربوط به خود مي‌توانند فرآيند افتتاح حساب را به‌صورت الكترونيكي پيش ببرند.

تقاضای آنلاین تسهیلات با بانک مهر ایران

سامانه درخواست تسهیلات آنلاین، دیگر ابزار الکترونیکي بانک قرض‌الحسنه مهر ايران است که كار را براي متقاضيان تسهيلات، آسان‌تر و سريع‌تر مي‌كند. متقاضيان وام به‌جاي مراجعه چندباره به بانك مي‌توانند يك بار از محل كار يا منزل خود با وارد شدن به سامانه تسهيلات آنلاين بانك قرض‌الحسنه مهر ايران، درخواست وام خود را ثبت كنند.

مشتریان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با ورود به این سامانه، اطلاعات و مستندات مربوط به خود را وارد می‌کنند و پس اطلاع از شرايطي مانند جزئيات معدل حساب، درخواست وام خود را در ثبت کنند. با ثبت درخواست وام در سامانه تسهيلات آنلاين بانک قرض‌الحسنه مهر ايران، حضور ضامن نيز تنها يك بار در شعبه و براي تكميل پرونده لازم است.

حذف کاغذ با میعاد

سامانه «میعاد»، در دوازدهمین سالروز تأسیس بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و با حضور فرهاد دژپسند، وزير امور اقتصادي و دارايي رونمايي شد. مديريت يکپارچه عمليات اجرايي ديجيتال بانک يا ميعاد، راهکاري است كه به مشتريان بانك قرض‌الحسنه مهر ايران اين امكان را مي‌دهد تا تنها با همراه داشتن يك مدرك شناسايي يعني كارت ملي، در اين بانك حساب باز كنند.

احراز هویت بیومتریک، دیگر امکان اين سامانه براي بانک قرض‌الحسنه مهر ايران و مشتريان آن است. در اين روش از اثر انگشت براي شناسايي مشتري استفاده مي‌شود که امكان تقلب‌ و كلاهبرداري و ساير اقدامات مجرمانه را در انجام فرآيندهاي اين بانك به‌شدت كاهش مي‌دهد.

علاوه بر این‌ها سامانه میعاد راهکار قابل توجهی برای گسترش بانکداري سبز در بانک قرض‌الحسنه مهر ايران ارائه مي‌دهد. حذف کاغذ از عمليات افتتاح حساب و به‌دنبال آن، كاهش قابل توجه كاغذهاي انباشته شده در بايگاني كه همواره در معرض حادثه هستند، از ديگر مزاياي اين سامانه است.

علاوه بر این، کاهش هزینه‌ها با حذف کاغذ و رعایت ملاحظات زیست‌محيطي در انجام عمليات بانکي، دو دستاورد سامانه ميعاد براي بانک قرض‌الحسنه مهر ايران در زمينه بانكداري سبز هستند.

غدیر، ارزیاب آنلاین عملکرد بانکی

دیگر سامانه‌ای که در دوازدهمین سالروز تأسیس بانک قرض‌الحسنه مهر ايران رونمايي شد، «غدير» بود. اين سامانه، يک داشبورد مديريتي است که تحول عظيمي در امور فني نظام ارزيابي بانكي ايجاد كرده است. سامانه غدير، زمان لازم براي جمع‌آوري اطلاعات مورد نياز ارزيابي عملكرد و شاخص‌هاي بانكي را به‌شدت كاهش مي‌دهد.

دیگر مزیت این سامانه، کاهش خطاهای محاسباتي است که با روش‌هاي سنتي ممکن بود در مرحله جمع‌آوري و پايش داده‌ها رخ دهد. با وجود اين سامانه، ديگر نيازي به جلسات متعدد و طولاني براي ارائه عملکرد‌ شعب و استان‌ها نيست و تمامي اين اطلاعات با چند كليك در اختيار مديران بانك قرض‌الحسنه مهر ايران قرار خواهند گرفت.

کاربران این سامانه که مدیران بانک قرض‌الحسنه مهر ایران هستند، می‌توانند اين داده‌ها را با اختلاف يک روز، مشاهده و جايگاه شعب شهر و استان محل خدمتشان را ارزيابي كنند. پايش مستمر ارزيابي عمليات بانكي كمك مي‌كند چالش‌هاي احتمالي پيش از آنكه به مسئله‌اي پيچيده تبديل شوند، شناسايي و رفع گردند.

آنچه خواندید مروری بود بر چهار ابزاری که بانک قرض‌الحسنه مهر ایران براي نخستين بار در شبکه بانکي كشور به‌طور گسترده آن‌ها را به كار برده است. البته كه نقطه فعلي غايت هدف بانك مهر ايران در حوزه بانكداري الكترونيك نيست و اين خدمات همچنان رو به گسترش است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانكداري الكترونيك بانک قرض الحسنه مهر پول نیوز بانکداری الکترونیک ویروس کرونا قرض الحسنه بانک قرض الحسنه مهر ایران بانک قرض الحسنه مهر ایران بانک قرض الحسنه مهر ایران بانکداری الکترونیک افتتاح حساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۷۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد

تین نیوز

 سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورت حساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان و جامع تجارت الزامی ندارند و ثبت در یکی از این سامانه ها کافی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی شده اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورت حساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت های معتمد) یا سایر سامانه های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب های های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورت حساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورت حساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد